Children’s museum Curaçao.

Tijdens onze vakantie in Curaçao hebben wij het Kindermuseum bezocht en daar een rondleiding gekregen. Hun visie om kinderen de gelegenheid te bieden door (ontdekkend) spel (in een rijke speelleeromgeving) zich te laten verwonderen en te leren past enorm bij hetgeen ik (wij) de kinderen (wil) aanbied(en): VVE = Verwonderen – Verkennen – Experimenteren. Top dat dit museum er is!

Het Kindermuseum Curaçao is dé plek waar de natuurlijke nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen (van 1 tot 10 jaar) wordt gestimuleerd door middel van spel. Het museum biedt namelijk interactieve tentoonstellingszones die speciaal zijn ontworpen voor kinderen en hun ontwikkelingsbehoeften. Voor ieder kind is er wel iets leuks: van knutselen tot avonturen beleven in het donker of van een skelter bouwen tot de enorme legohoek.

Meer informatie:
Artikel La vida Curaçao
Website Children’s Museum Curaçao

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: