O v e r

De ware schoonheid van het eiland zit hem niet in wat je doet, maar hoe je het beleeft…

Bon bini.

De eerste ontmoeting met het eiland was in 2012, in de Kerstvakantie. Onze eerste vakantie samen en wat was ik er enorm aan toe! En wat is het een mooie vakantiebestemming.

Curaçao heeft een plekje in ons hart. Het voelt als een tweede thuis. Je voelt het al op het moment dat je aankomt. Het is iets wat je niet helemaal kunt verklaren. Ik kan mij goed ontspannen op het eiland. Ik hou van de sfeer. Daar draagt zeker onze vakantievilla aan mee. Wat een fijn plekje is het toch. We komen er helemaal tot rust. Genieten!

We komen elk jaar weer terug en ontdekken steeds weer iets nieuws. Een plek, een prachtige muurschildering, een restaurantje. En we gaan terug naar onze favoriete plekken, baaitjes, stranden, het blauwe water en uitzichten. Rondtouren over het eiland.
Ik hou van de de kleuren van de historische panden, de vergane glorie, de wind door mijn haren en de zon op mijn gezicht. Waar ik minder van hou zijn de muggen ;).

Dit jaar komt mijn droom om te wonen en werken op Curaçao uit, want vanaf 1 augustus 2023 ga ik werken in het onderwijs en ben ik leerkracht groep 1-2! Een uitdaging en nieuw avontuur dat ik en wij graag aangaan.

Mijn liefde voor Curaçao deel ik graag in de blogs, die ik schrijf. Veel plezier met het lezen van mijn eilandverhalen.

Liefs,
Angélique

%d bloggers liken dit: