Fotoblog: Streetart.

De Handelskade met de gekleurde pandjes is wereldberoemd, maar het centrum van Willemstad (de wijken Punda, Otrobanda en Scharloo) hebben zoveel meer ‘verborgen’ straatkunst. Wanneer je een wandeling maakt kom je prachtige panden tegen, vervallen of niet, maar ook streetart.

De afgelopen jaren al prachtige schilderingen gefotografeerd en zijn we pareltjes tegen gekomen in onder anderen Otrobanda, Punda’s art alley, Scharloo en Fleur de Marie (wijkje grenzend aan Scharloo). Een project dat de wijk steeds meer toeristische aanzien geeft is het street art project. Kunstenaars van Curaçao wordt de mogelijkheid gegeven om de wijk(en) nog meer kleur te geven.
Kaya Kaya is een samenwerking tussen Fundashon Ser’i Otrobanda en andere partijen om Otrobanda nog mooier te maken. Dit doen ze door de buurt op te ruimen en huizen op te knappen. Het doel is om een veilige, aantrekkelijke leefomgeving te creëren. Voor iedereen! Bewoners en bezoekers. Kunstenaars krijgen een geweldig platform om hun creativiteit en werk te laten zien.

Meer info:
Skarloo Abou (website)
Street Art Skalo (FB-pagina)
BLEND Creative Imaging (website)
BLEND (FB-pagina)

5 gedachten over “Fotoblog: Streetart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: