Tropische regenbui.

Misschien heb je het gezien op de foto’s van mijn vorige bericht (grote plassen en druppels op de achteruitkijkspiegel), maar we hebben vanwege een tropische storm in een weekend een aantal flinke tropische buien gehad. Ach, na regen komt zonneschijn en het leverde, naast verkoeling (wellicht ook vandaag op een hete dag) en een upgrade voor de natuur, leuke foto’s op. Weer eens wat anders dan vrolijk gekleurde huizen, gezellige strandjes en de mooie blauwe kleur van de zee. Ik heb in de tropische tuin van de Villa L’Orangerie appartementen wat foto’s gemaakt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: