Onderweg.

Wanneer je met de auto rondtourt op Curaçao is er zoveel te zien en te ontdekken.
Eerst kwamen we een groep geiten tegen. Zo leuk! Vervolgens een ‘warawara’. Een prachtige roofvogel, die we meerdere keren hebben gezien. Lastig om op de foto te krijgen met een camera (inclusief niet zo’n indrukwekkende lens).


Op weg naar Porto Mari kwamen we Fernando tegen midden op de weg. Ja, ik geef leguanen graag een naam. Fernando was een beetje ‘grumpy’ en had geen zin om te wijken. Ik vond het een mooi moment om hem op de foto te zetten. Boven hem hing een donderwolkje en zijn blik deed vermoeden dat ik moest ophoepelen van zijn weg. Toch liet ik mij niet afschrikken, want zo’n mooi beest moet je op de foto zetten, zeker als ze goed blijven zitten! Natuurlijk was ik op mijn hoede en kwam ik steeds dichterbij en dichterbij. Op mijn hurken. Nog 1 close-up… Nou, daar was Fernando niet van gediend! Met zijn staart maakte hij een snelle beweging en miste daarbij net mijn been! Ik maakte op tijd een beweging naar achter met een gil. Fernando keek mij aan. En liep rustig een stuk verder. Ik sprong in de auto met als herinnering de foto’s…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: