Velas Latino America Curacao 2022.

De voorbereidingen van het megaevenement Velas Latinoamérica Curaçao 2022, zijn in volle gang! De Curaçao Sail Foundation (CSF) en haar vrijwilligersteam zetten weer hun schouders onder een herhaling van het evenement dat in 2018 zo’n doorslaand succes was. Van tall ships tot aanverwante schepen, ze zijn allemaal van 7 – 12 juni 2022 te vinden in de haven van Curaçao.

In 2018 konden we op eerste vakantiedag nog net de laatste avond van dit evenement meenemen. De eerste keer Sail voor Curaçao, waar 11 ‘tallships’ in de Annabaai bewonderd konden worden. Het was enorm druk, maar zeker de moeite waard om te gaan bekijken!
Heel bijzonder was het afscheid, waarbij de schepen een ronde om het eiland maakten en vanaf onder anderen Daaibooi te zien waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: