Het plattelandsleven: Hofi Cas Cora.

Hofi Cas Cora is een centraal gelegen familieboerderij op Curaçao met veel groeimogelijkheden. Curaçao is afhankelijk van import, maar heeft het in zich om zelfvoorzienend te zijn en groente en fruit te verbouwen. Dit wordt door Joshua en Femi gestimuleerd.

Hofi Cas Cora bevindt zich, zoals de naam al verklapt, achter de Cas Coraweg. Wanneer je de straat inslaat net voor de benzinepomp en de weg volgt, kom je vanzelf aan je linkerhand een bord tegen die aangeeft waar je moet zijn.
Wanneer je het terrein oprijdt, verandert de sfeer al van het drukke leventje naar een rustig plattelandsbestaan. Er staan diverse prachtige gebouwen, waarvan de meeste vervallen zijn en hopelijk nog opgeknapt gaan worden.

Het restaurant (brunch), ‘The Eatery’, is geopend op zaterdag en zondag. Een ‘farm to table’ brunch spot. Zo wordt deze hotspot genoemd op hun Facebookpagina.
Wij hebben er zelfgemaakte ijsthee gedronken en een kijkje genomen op het terrein en bij de dieren.
Neem een tas of een fles mee en bezoek ‘The Marketplace’. Denk aan noten, zaden, granen, gedroogd fruit en natuurlijke beauty producten. The Marketplace is geopend van maandag t/m vrijdag.

Wij zijn erg benieuwd hoe dit mooie bedrijf nog verder gaat groeien. We zien veel creativiteit en daar hou ik enorm van!

Meer informatie is te vinden op: http://hoficascora.com/
Instagram: @hoficascora en @animalshoficascora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: